Legyen a bőrünk is garantáltan ellenőrzött minőségű termékekkel táplálva. Az egyik kissé kellemetlen téma az izzadás és az azzal járó kellemetlen illatok, amelyeknek különféle kiváltóoka is létezhet. Kipróbáltunk egy nagyszerű kozmetikumot a természetes izzadásgátlás témájában.

Legutóbb a Coconut Oil Cosmetics levendulás-argános bio golyós izzadtsággátlójára esett a választás, amelyet az Unipatikában is be tudunk szerezni. Egyrészt azért, mert a levendula egy óriási kedvenc, emellett sokoldalú és zseniális növény. Az argánolajat pedig másik nevén a “folyékony” aranynak hívják, különleges ápoló tulajdonságainak köszönhetően.

A kozmetikai iparban egyre nagyobb igény van a a natúr, természetes és a bio termékek iránt Akkor minősíthető egy termék bionak, ha mindenféle veszélyesnek ítélt szertől mentes és az egységes előírásoknak megfelel. Szigorú szabályok mentén ellenőrzik ezeket a termékeket és azok a gyártók, akik környezettudatos szemlélettel rendelkeznek, és biotermékeket állítanak elő, vállalják a plusz költségeket is.

Ami pedig még emellett a golyós izzadásgátló mellett szól, az az, hogy előzetesen nem tesztelték állatokon.

Fotó: Daragó Zsófia