Akár a finomabb ráncokról, akár a mélyebb ráncokról van szó, találtunk és ki is próbáltunk egy remek ápolószert. Napi rendszerességű használatával láthatóan elhalványodnak a szarkalábak.

Ez pedig nem más, mint a Vichy Liftactiv Specialist Peptide-C ránctalanító ampullája. A Vichy termékcsalád új ránctalanító innovációja a Liftactive Specialist: magas koncentrációban tartalmazza az aktív hatóanyagokat, amelyek a bőröregedés legfőbb jeleinek intenzív ápolását tűzte ki céljaként.

A Liftactiv Specialist Peptide-C ránctalanító ampulla kiszerelése egyrészt biztosítja a hatóanyagok frissességét, másrészt az ideális mennyiség adagját minden egyes használatkor.

A 10 napos kúra végére a bőr kollagénveszteségéből adódó, már kialakult ráncok láthatósága csökken, míg a ránctalanító Peptide-C formula hozzájárul a hidratáláshoz, a bőrfelszín megújulásához és optikailag kisimítja a ráncokat is. Az ampulla legfőbb hatóanyagai közé tartozik a hialuronsav, a jól ismert Vichy termálvíz, a tiszta C-vitamin és a bio-peptidek.

A ráncok mélységétől függően javasolt a 30 napos kúra alkalmazása, aminek a végére hosszantartó hidratáltságot, puhaságot, élettel teli és ragyogó arcot kapunk.

Mi így alkalmaztuk: a megtisztított arcbőrre és a nyakra felvittünk egy fél üvegcse ampullát vattakorong segítségével reggel és este (tehát egy üvegcsét kettéosztva, egy napra), majd bemasszíroztuk a bőrbe, amíg maradéktalanul be nem szívódott. Ezt követően kedvenc nappali krémünket vagy szérumunkat használtuk a plusz hidratáltság érdekében.

A termék elérhető az Unipatika webshopjában, illetve üzleteiben is: https://unipatika.hu/

Nyitókép: pexels.com